ZİRAAT VE HALK BANKASI BALIKESİR MERKEZ, KARESİ, AKINCILAR, PGM, NOM, TİCARİ, ALTIEYLÜL VE ZİRAAT KATILIM BALIKESİR ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI BALIKESİR MERKEZ, KARESİ, AKINCILAR, PGM, NOM, TİCARİ, ALTIEYLÜL VE ZİRAAT KATILIM BALIKESİR ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 23 Ağustos 2023, 12:02
  • 395 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Van Bölge Başkanı İlyas Alparslan, Ziraat Bankası Balıkesir Şubesi, Karesi Şubesi, Akıncılar Mahallesi Şubesi, Para Grup Merkezi, Altıeylül Şubesi, Ticari Şubesi ile Halk Bankası Balıkesir Şubesi, Nakit Operasyon Merkezi, Küçük Sanayi Sitesi, Anafartalar Şubesi, Akıncılar Şubesi ve Ziraat Katılım Balıkesir Şubesinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Sendikamız Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreteri İrfan Kemal Karatosun, Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Diyarbakır Bölge Başkanı Tahsin Koçhan, Halk Bankası Balıkesir Şubesi ziyaretinde yer aldı.

Üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Güdül, Savaş ve Alparslan, sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Güdül, "Kıymetli Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize, Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederiz. Görevlerinde başarılar dileriz." dedi.