ÜYELERİMİZİN ÜNİVERSİTE SINAVINDA DERECEYE GİREN EVLADI ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÜYELERİMİZİN ÜNİVERSİTE SINAVINDA DERECEYE GİREN EVLADI ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • 15 Eylül 2023, 11:55
  • 555 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Üniversite Sınavında dereceye giren Üyemiz Halil Erdoğan ve Döne Erdoğan'ın kızları Aslı Erdoğan'ın ödülünü takdim etti. 

Sendikamız Yönetim Kurulu'nun 07.08.2021 tarih ve 02.315 sayılı kararı gereğince Üyelerimizin dereceye giren çocuklarının ödüllendirilmesi kararı alınmıştı.

Üniversite sınavında Üyelerimiz Halil Erdoğan ve Döne Erdoğan'ın kızları Aslı Erdoğan ilk 2 bin 500 öğrenci arasında yer alarak ödül almaya hak kazandı.

Kop, "Yönetim Kurulu Kararımız gereğince Üyelerimizin derece yapan Evlatlarını ödüllendirme kararı almıştık. Kıymetli Üyelerimiz Ziraat Bankası Eskişehir İki Eylül Şube Müdürü Sayın Halil Erdoğan ve Hasan Polatkan Şube Müdiresi Sayın Döne Erdoğan'ın kızları Aslı Erdoğan  Üniversite sınavında Türkiye genelinde büyük bir başarı göstererek 731. Sırada yer almış ve Bilkent üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanmıştır. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroglu'nun selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini ileterek, kızımızın ailesini ve kendisini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum."dedi.