KOP, ZİRAAT VE HALK BANKASI İLE ZİRAAT KATILIM BURSA ŞUBELERİNİ ZİYARET ETTİ

KOP, ZİRAAT VE HALK BANKASI İLE ZİRAAT KATILIM BURSA ŞUBELERİNİ ZİYARET ETTİ

  • 29 Mayıs 2024, 09:52
  • 323 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Halk Bankası ve Ziraat Bankası Emek Şubesi, Ata Bulvarı Şubeleri ile Ziraat Katılım Bankası Uludağ Ticari Şubesi ve Beşevler Şubesinde Şube Yöneticilerini ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Kop, Şube Yöneticileri ve üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, istek ve önerilerini dinledi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Kop, Ziraat Bankası Ata Bulvarı Şubesine Şube Müdiresi olarak atanan Esen Aydın ve Halk Bankası Emek Şubesine Şube Müdiresi olarak atanan Ayşe Özkasap'a 'Hayırlı olsun' ziyareti yaparak görevlerinde başarı diledi. 

Kop, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Bankası Ata Bulvarı Şube Müdiresi Sayın Esen Aydın'a, Halk Bankası Emek Şube Müdiresi Sayın Ayşe Özkasap'a, Ziraat Bankası Emek Şube Müdürü Sayın Mehmet Büyük'e, Ziraat Katılım Bankası Uludağ Ticari Şube Müdürü Sayın Ali Osman Arslan'a, Ziraat Katılım Bankası Beşevler Şube Müdürü Sayın İsmail Murat Aydın'a, Bursa Kadın Komitesi Başkanı Sayın Semahat Yalçınkaya'ya, Şube Denetleme Kurulu Üyemiz Sayın Çiğdem Eren'e, Ziraat Katılım Bankası Bursa il Temsilcimiz Sayın Sevil Çakır'a ve Kıymetli Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi