KOP, ÜYEMİZ İNEGÖL ŞUBE MÜDÜRÜ AYDIN'IN 1. OLAN KIZININ ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

KOP, ÜYEMİZ İNEGÖL ŞUBE MÜDÜRÜ AYDIN'IN 1. OLAN KIZININ ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

  • 29 Ocak 2024, 16:44
  • 315 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Sendikamız Üyesi Ziraat Bankası İnegöl Şube Müdürü Oğuz Aydın'ın kızı İpek Aydın'ın Müzik Yarışması Piyano dalında birinci olması nedeniyle tebrik ederek, başarı ödülü takdim etti. 

Beethoven’in 250. doğum yıldönümü için Almanya’nın Bonn şehrinde düzenlenen Grand Prize Virtuoso Uluslararası Müzik Yarışmasına katılan Sendikamız Üyesi Ziraat Bankası İnegöl Şube Müdürü Oğuz Aydın'ın kızı İpek Aydın piyano dalında 1. oldu. 

Sendikamız Yönetim Kurulu'nun 07.08.2021 tarih ve 02.315 sayılı kararı gereğince Üyelerimizin dereceye giren çocuklarının ödüllendirilmesi kararı alınmıştı.

Kop, "Sendikamız Üyesi Bursa İnegöl Şube Müdürü Sayın Oğuz Aydın'ın kızı İpek Aydın Beethoven’in 250. doğum yıldönümü için Almanya’nın Bonn şehrinde düzenlenen Grand Prize Virtuoso Uluslararası Müzik Yarışmasında piyano dalında 1. olarak bizleri gururlandırdı. Sendikamız tarafından aile başarı ödülüne layık görüldü. Bu gururu ailesine ve ülkemize yaşatan İpek kızımızı ve ailesini tebrik ediyor, nice başarılarla dolu bir ömür diliyoruz."dedi.