KOP, HALKBANK BURSA KOORDİNATÖRLÜĞÜ BÖLÜM MÜDÜRLERİ VE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

KOP, HALKBANK BURSA KOORDİNATÖRLÜĞÜ BÖLÜM MÜDÜRLERİ VE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

  • 19 Ocak 2023, 18:08
  • 238 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Halkbank Bursa Bölge Koordinatörlüğü Bireysel Krediler Bölüm Müdürü Betül Namlı'yı, Kobi Krediler Bölüm Müdürü Mehmet Çandar'ı, Kredi Tahsis Bölüm Müdürü Oğuz Faik Konak'ı Operasyon Bölüm Yetkilisi Göksu Şengül'ü ve Koordinatörlük çalışanı üyelerimizi ziyaret etti.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Kop, Bölüm Müdürleri Namlı, Çandar, Konak ve Şengül ile biraraya gelerek sendika faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Bölge Koordinatörlüğü çalışanı Üyelerimizi de ziyaret eden Kop, sendika faaliyetleri ile ilgili bilgi verip, TİS ek protokol üzerine sohbet ederek, mutluluklarını paylaştı.

Kop, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize vakit ayıran Bireysel Krediler Bölüm Müdürü Sayın Betül Namlı'ya, Kobi Krediler Bölüm Müdürü Sayın Mehmet Çandar'a, Kredi Tahsis Bölüm Müdürü Oğuz Faik Konak'a, Operasyon Bölüm Yetkilisi Sayın Göksu Şengül'e ve Kıymetli Üyelerimize Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.